Amorandi's Bonita Primrose

Over: Bonita juli 03.

Bonita Primrose

Bonita viser seg som den rolige, myke datteren til Hera. Som sin mor sukker hun og vrikker hele kroppen og vifter med halen mens hun helst tar et forsiktig tak i kanten av ermet, går liksom "hånd i hånd" og viser sin evige hengivne glede ved enhver invitasjon til det. Hun er forsiktig og river ingen over ende. Men hun vurderer situasjonen og er ganske utspekulert på hva som lønner seg.

I skogen er det full fart og stor glede og stadig konkurranse om hvem som er raskest  i dag. Hun elsker å være med i bilen og se på livet, og nå er hun blitt en riktig modig og moden goldenjente på 5 år, som møter det meste med vennlighet og interesse. Lydighetstrening er hennes lidenskap og hun konkurrerer nå i klasse 2 med Randi.

Bonita hadde sitt første valpekull med N UCH Clio våren 2004. De fikk 7 valper født 06.04.2004. Bonita er en vidunderlig mamma for sine avkom. Hennes datter Effie fra dette kullet er en del av vår flokk, og er en glad og vakker goldenjente. Bonita`s 2. valpekull fikk hun året etter med Vi-Vi`s Tobias og det ble 4 valper (3 tisper og en hanne)

Bonita er lydhør og lærevillig og oppretter en helt spesiell kontakt med de fleste. Bonita er en kjempegrei godjente som vinner alles hjerter!!!

Bonita og Caro. aug.01.JPG (47245 byte) 

over: Amorandi`s Caro (Jago) fra Kajsa`s 2. kull, og Bonita var bestevenner før han kom til sitt nye hjem.

over: Bonita med sine nyfødte valper fra 1. valpekull f.06.04.2004

Bonita juli 2006 med sin mamma Hera i bakgrunnen

 

 

Oppdatert 07.08.2006