Vi-Vi's Cassina Primrose

Hera

Hera er en utrolig hengiven "godjente", og er en personlighet med mye charme. Hun tar livet med ro og elsker å "sosekose". Hun prater mye, og bare hente noe å bære på når hun først har overfalt oss av glede ved hjemkomst. Det kan bli litt for mye av det gode for enkelte. Når det er sagt, må vi også si at hun er flink til lydighetsøvelser og lærer fort. Hun har stor ro over seg, og er flink til å slappe av og vente på sin tur. Hun var den perfekte tante for Kajsa's valper og de elsket henne! 

Hera er ikke glad i alt bråket med utstillinger, men har begynt å like det litt, for hun skal jammen være like bra som Kajsa og Sandie. Men mest gleder hun seg til tur i skogen og komme hjem etterpå.

I skogen utfolder hun seg med vilter lek og sprang, og tar gjerne et raskt lite konkurranse-løp med Sandie. Hun kan være ganske sta og selvstendig, og hun er den som ofte tar seg en omvei og for å få med seg alle fasinerende lukter på sin vei. Hun er god til å finne og følge spor, og går konstant med nesen i bakken. Hun liker ikke å måtte skynde seg.

Nå er Hera 6 år og har hatt sitt 1. valpekull nov. 2000 og 2. valpekull februar 2003. Hun var en strålende omsorgsfull mor til sine 7 små i begge kull.

Vi er meget godt fornøyd med Hera`s valpekull. Hun har gitt meget gode resultater på hofter til sine avkom. På første kull hadde alle A-hofter. På hennes  andre kull er 5 av 7 røntget  pr. dags dato, og 4 av 5 har A-hofter. 

Vi venter spent på hennes 3. valpekull hvor hun er inseminert med frossensæd fra Jamoon Troika For Ninell. Han er kjent for å prege sine valper med sitt eksteriør og gir meget godt pigment.

 

Hera som valp, 12 uker gammel

 

Oppdatert 13.06.2004